maanantaina, syyskuuta 19

Elämää veitsenterällä

Niin se juokseminen jäi heti kun koulu alkoi ja ilma viileni. Kyllä kai näilläkin keleillä vielä voisi ainakin päivällä lämpöisimpään aikaan juosta, mutta ei vaan tule lähdettyä. Uudet verkkaritkin ostin ihan varta vasten. Laiska nahjus olen. Punttikaan ei ole lattialta noussut aikoihin. Ryhdistäydyn. Viimeistään huomenna.

Saksalaiset tutkivat. Pitemmät ihmiset ottavat kuulemma herkemmin riskejä kuin lyhyet. Ja enemmän riskejä ottavat ihmiset ovat tyytyväisempiä elämäänsä kuin riskejä karttavat. Onhan tuo tavallaan aika loogista. Emmehän me nössöt pätkät koskaan saavuta mitään, jos emme uskalla edes tavoitella. Aina voi hävitä.

Olen se, josta äidinkielenopettajasi varoitti. Nussin pilkkuja silloin kun haluan. Se on itse asiassa ainoaa nussimista, jota harrastan silloin kun haluan. No, itsehän en kuitenkaan jaksa sääntöjä aina noudattaa. Virkkeet ovat yliarvostettuja. Samoin lauseet. Sanoja vain peräkkäin ja piste perään. Ymmärtää kyllä ihan hyvin, vai mitä?

1 Comments:

Blogger Karoliina said...

Parasta on sekoittaa sanoja ja lauseita niin ettei mistään ymmärrä mitään ja kaikki on mahdollisimman epämääräistä ja sekavaa. Merkitysten kätkeminen on kiehtovaa.

Pituuteni selittäneekin uuden elämäntilanteeni. =)

11:21  

Lähetä kommentti

<< Home