lauantaina, syyskuuta 17

Törmäilyä

Enhän minä kaupungille ehtinyt, kun piti nukkua niin myöhälle. Sitten kun olin päässyt viimein ylös, käynyt suihkussa ja syönyt jotain aamupalaa, kello olikin jo sen verran, että tenttiluvutkin näyttivät jäävän minimiin. Olisi ihan kiva päästä jo tuosta kyseisestä tentistä ja kurssista eroon. Heikosti vaan taitaa käydä nytkin.

Käytiin leffassa. Crash oli odotetusti varsin mainio pätkä. Hyviä näyttelijöitä ja vaikuttavia roolisuorituksia, paitsi tietenkin Bullock, joka oli yhtä mitäänsanomaton kuin aina ennenkin. Tarinan edetessä vähän väliä vuorotelleet eri näkökulmat täydensivät kivasti toisiaan, vaikka muutama kohtaus jäikin hieman irtonaiseksi. Parhaita viime aikoina näkemistäni filmeistä. Eipä niitä tosin paljon ole ehtinyt katsoa.

Jostain syystä tyttö näyttäisi pitävän minusta. Tuntuu ihan kivalta. Mutta. Sen seurassa mulla tahtoo olla sellainen kaverifiilis. Tykkään, mutten tiedä tykkäänkö tarpeeksi. Helvetti, olenko muka oikeutettu olemaan tykkäämättä tarpeeksi kaiken tämän viimeaikaisen valitukseni jälkeen? Jos nyt hylkäisin tämän tilaisuuden heti alkuunsa, olisin varmasti kovin alhainen ihminen. Ja tyhmä. En vaan tiedä, mitä minä oikein haluan.

1 Comments:

Blogger Kafkakoski said...

"Helvetti, olenko muka oikeutettu olemaan tykkäämättä tarpeeksi kaiken tämän viimeaikaisen valitukseni jälkeen?"

Totta kai olet oikeutettu, milloin tahansa, mutta ehkä kannattaa kuitenkin antaa jutulle tilaisuus kehittyä. Joskus se voi natsata pitemmänkin ajan päästä. Ihan oikeesti.

Jollei tämä naisihminen töki tai ällötä, niin anna ihmeessä hommalle mahdollisuus kehittyä, varsinkin jos vaikuttaa, että hän pitää sinusta.

03:09  

Lähetä kommentti

<< Home