tiistaina, elokuuta 19

Tapahtuu

Kaikenlaista on näemmä taas sattunut ja tapahtunut, kun on hetken ollut pienessä uutispimennossa. Georgian ja Venäjän kahakan yksityiskohdista olen iloisesti pihalla, mutta se on tietty pikkujuttu, sillä Johanna Tukiaisella ja Rachel Kauppilalla on välit poikki!

Viikonloppu näytti yllättäen, että aluksi tyhmiltäkin vaikuttavat ideat saattavat lopulta tuottaa ihan mieleenpainuvia kokemuksia. Sellaisten ideoiden läpiviemiseen vaan tarvitaan joku tarpeeksi päättäväinen tyyppi, tai oikeastaan montakin sellaista. Itse varmasti useimmissa tilanteissa passaisin. Siksi kai olenkin pohjimmiltani niin tylsä ja epärohkea ihminen.

Tampereella tapettiin ilmeisesti kuristamalla 15-vuotias tyttö, tekijänä joku ongelmainen 18-vuotias poika. Luvassa varmasti syiden etsimistä ja sormellaosoittelua joksikin aikaa. Mua ei juurikaan liikuta, jos keski-ikäiset miehet tai pariskunnat humalapäissään puukottelevat toisiaan hengiltä, mutta tällaiset tapaukset, joissa suhteellisen viaton nuori päättää päivänsä, vetävät kyllä väkisinkin mielen harmaaksi. Ei ole reilua.