perjantaina, helmikuuta 1

Pahuuden valtakunta

Hei. Minä täällä taas. Niin paljon tapahtuu maailmalla, etten malta olla kommentoimatta. Kuka tietää, ehkä tästä seuraa paluu normaaliin bloggausrytmiin. Kahdella geellä, niin kuin aina ennenkin.

En tiedä nousevatko Charlotte Ross ja 1,4 miljoonan dollarin pakarat koskaan samanlaiseen suosioon kuin Jonna Tervomaan nännit, mutta mahtava tapaus kertakaikkiaan. Ei voi kuin ihailla sitä omistautuneisuutta ja tehokkuutta, jolla FCC suojelee jenkkilapsukaisia TV-alastomuuden vaaroilta. Vielä viisi vuotta tapahtuneen jälkeenkin huomattiin nostaa älämölö. Älkää luulkokaan että moiset erheet noin vain unohdetaan ja painetaan villaisella. Pienenä kauneuspilkkuna mainittakoon, että ilmeisesti jossain vaiheessa samalla kanavalla vilahtanut karvainen miesperse pääsi jotenkin lipsahtamaan läpi sensuurin tiheän seulan.

Onneksi täällä meilläkin osataan ryhtyä toimiin naiskauneuden kitkemiseksi. Ovathan ne kadunvarsien alusvaatemainokset toki kammottavia. Ruotsissakin ne jo kiellettiin, ja ruotsalaisethan ovat aina oikeassa. Sitten on tämä ministeri Holmlund, joka päätti yllättäen ryhtyä tietoverkkoasiantuntijaksi. Asiantuntemuksensa turvin hän päätti, että lasten ja nuorten suojelemiseksi nettisivuille tulisi asettaa ikärajat ja järjestyksenvalvojat. Kannatan hanketta, sillä varmasti arvoisalla ministerillä on täydellinen suunnitelma, jolla homma hoidetaan. Ei makeaa mahan täydeltä, mutta kaiken kruunuksi kirkko haluaa ruveta valvomaan tietokonepelien sisältöä.

On se hienoa asua maassa, joka jatkuvasti ajattelee ainoastaan kansalaistensa parasta.