sunnuntaina, syyskuuta 30

Saatanan saatana

Anteeksi nyt, jos satut olemaan sairaanhoitaja, tai perheessäsi on sellainen. Teidän liittonne vaan on umpimätä. Tai ainakin sen pomot. Otsasuoneni alkaa sykkiä välittömästi, kun törmään uutiseen, jossa vähänkään viitataan Jaana Laitinen-Plösölään. Siinä on taas yksi jäsen tähän meidän iki-ihanaan aivovammaisten emakkojen kerhoon. Jos 12% (tai sinnepäin) palkankorotus ja ylimääräinen joulubonus ei kelpaa, olkaa sitten ilman. Kaikki suhteellisuudentaju tuntuu kadonneen.

Jos leikitään, että nuo peräänkuulutetut, täysin epärealistiset 500e korotukset annettaisiin, mistä ihmeestä kunnilla riittäisi rahaa palkata lisää hoitajia? On annettu ymmärtää, että hoitajista on huutava pula, ja nykyinen työtaakka on näännyttävä. Miten kauan se lihavampi palkkakuitti auttaa jaksamaan, kun hoitajia joudutaan entisestään vähentämään rahanpuutteen takia? Niinkö hoidon laatu paranee?

En edes tiedä, miksi jaksan nähdä niin punaista tässä asiassa. Jotenkin tässä vaan on taas jotain totaalisen eksponentiaalista tyhmyyttä. Täysin käsittämätöntä ajattelua.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Ja nyt jo näkee tuon täysin käsiin levinneen liittokierroksen vaikutukset talouteen..

08:59  

Lähetä kommentti

<< Home