tiistaina, maaliskuuta 13

Mietoa äijäenergiaa

Pieni tauko iski taas tämänkin blogin kohdalle. Ei sitä aina jaksa hakeutua suureen intternettiin ilman järkevää syytä, varsinkin jos on reissussa. Samalla tulin huomaamattani boikotoineeksi kansainvälistä naistenpäivää, mikä ei juuri nyt tunnu kovin isolta vahingolta. Ehkä hyvitän välinpitämättömyyteni joskus tulevaisuudessa, jos jostain ilmestyy taas sopivia kannustimia. Niin, juuri niitä, joilla isketään hevoseen vauhtia.

Minä en edelleenkään ajatellut äänestää, joten antakaa mun nyt helvetissä käydä rauhassa kaupassa. Mua ei kiinnosta ne pienet lappuset ja juttutuokiot, joita joka perkeleen ääntenkalastelija haluaa siinä matkalla tarjota. Postilaatikostakin löytyi vaalimainoksia, joissa joku vanha kääpä lupaa ajaa opiskelijoiden etuja. Varmasti ihan sattumalta jaettu juuri tähän opiskelijataloon.

Yritän olla kiehumatta, mutta lämpö nousee väkisinkin, kun laskeskelen, miten monta julkkista tälläkin kertaa pääsee käsiksi meidän tavisten palkkapusseista ryövättyihin seteleihin. Vasta nyt, kun on ollut jonkin aikaa kunnolla työelämässä, alkaa tajuta hyvinvointiyhteiskuntamme verotuksen kovan todellisuuden.