lauantaina, joulukuuta 2

Koodeja

Nyt on näemmä taas se aika, kun juottolat ovat täynnä pikkujouluja viettävää tai jatkavaa pukusakkia. Täyspuku on melkoisen epämiellyttävä asuste lämpimässä baarissa, jossa ilmakaan ei ole niin kovin raikasta (odotan innolla tupakointikieltoa). Oikeastaan se on mielestäni rasittava asuste missä tahansa ympäristössä. Puvuista sain kuitenkin huvittavan ajatuksen. Voisin seuraavalla kerralla laittaa baariin prameamman kauluspaidan, pikkutakin, käteen kellon ja pari isoa sormusta (en tosin taida omistaa ainuttakaan). Ehkä joku korkean ylläpidon prinsessa erehtyisi sitten luulemaan, että meikäläisellä on montakin ylimääräistä ropoa tilillä.

Kuka muuten on aikanaan keksinyt, että naisten juhlatamineisiin kuuluvat korkokengät? Kenties vaan vittuillakseen lyhyille miehille. Moni tyttö näyttää sitä paitsi varsin hassulta yrittäessään kävellä sellaisilla.

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Kyllä puku voi olla hieno asuste, mutta niissä on vaan liian vähän valikoimaa. eikö muka olisi mukava liikuskella muutama päivä jossain härskissä parittajapuvussa.

tuosta ideastasi: liekkö menevät prinsessat tuohon halpaan. Tai ainakin korkean ylläpidon emännät saattaa testata sinun ylläpitosi kantokykyä siellä baarissa raskaimman kautta.

00:45  
Blogger PA said...

Niin masentavalta kuin se voikin tuntua, on olemassa myös pitkiä miehiä sekä naisia, jotka kävelevät koroillakin suvereenisti.

19:59  
Anonymous Anonyymi said...

Tykkään korkokengistä, niistä tulee juhlafiilis (ja arkenakin kivat, naiselliset ja nätit). Koskaan en ole väittänyt, että osaisin niillä nätisti kävellä. Ja tällaista 161 senttistä ne eivät silti tee ylettömän pitkäksi, mutta helpottavat kurottelemaan suurempia ihmisiä kohti.

22:28  
Anonymous Anonyymi said...

Ja piti lisätä, että minä nyt näytän vähän hassulta muutenkin, oli jalassa tennarit tai korkkarit :)

22:30  

Lähetä kommentti

<< Home