lauantaina, helmikuuta 25

Kokemuksia

Tuo upea talvisen iltapäivän auringonpaiste toi hyvän fiiliksen. Olen tosiaan jo kauan sitten huomannut, että pimeällä ajalla on jonkinlainen vaikutus yleiseen olotilaan. Kevät on aina enemmän kuin tervetullut vuodenaika. Auringosta saa energiaa myös henkisesti.

Illalla pitää mennä isommalla porukalla kaverin luo pilestämään. Harmi vaan, että tänään olisi myös ollut yksi toinenkin isompi tapahtuma. No, elämä on valintoja. Joka paikkaan ei ehdi. Jotain jää väkisinkin kokematta.

Oli kyllä mielenkiintoinen ilta baarissa. Eräs tyttö, joka sattui istumaan viereeni ja teki heti selväksi, ettei ollut sen kummemmin kiinnostunut, lateli kiinnostavia mielipiteitä opiskeluistani. Hänen mielestään korkeampaa koulutusta hakevat katsovat vähemmän kouluja käyneitä lähes aina hieman nenän vartta pitkin. Tyttö oli hieman yllättynyt, kun sanoin, ettei se välttämättä aina ihan niinkään ole. Hitto, minunkaltaiseni korkeakoulutetut nörtit saattaisivat ottaa tilaisuuden tullen viereensä vaikka minkälaisen pitsanpaistajatytön, jos tämä vaan sattuu olemaan erityisen söpö.

Mustalaistytön kanssa kaveerannut, muutamaa vuotta meikäläistä vanhemmalta vaikuttanut eksoottisen näköinen naikkonen tuli tanssilattialla hymyillen eteeni tanssimaan. Tiedä sitten minkälaisen seikkailun oikein lopulta missasin. Ei noista oikein ota selvää.