tiistaina, joulukuuta 6

Säälittävää

Itsenäisyyspäivä ja Tuntematon sotilas ties monettako kertaa. Vanhempi versio tietenkin, siihen ei näemmä kyllästy koskaan. Enhän minä koskaan ole yltiöisänmaallinen ollut, mutta jotenkin kyseinen leffa onnistuu pieniä tunteita nostattamaan. Olen ehdottomasti kaikkea sodankäyntiä vastaan, mutta sodasta on tehty lukuisia hyviä leffoja. Ja tietty sotateknologia innostaa teknofriikkiä siinä missä mikä tahansa muukin tekniikka. Aseiden tuhovoima on jännää niin kauan, kun sitä ei käytetä luontoa tai ihmisiä vahingoittamaan.

Tuttavilla on jos jonkinlaisia pikkujoulupirskeitä, meikäläisellä ei ainoitakaan. Melko säälittävää. Ne kaverit, jotka jättävät pikkujouluörvellykset väliin, kuhertelevat sitten kotona parempien puoliskojensa kanssa. Meikäläisellä ei taida olla edes naispuolisia kavereita. Vieläkin säälittävämpää.

Miksi kaikki säälittävyys on kasautunut juuri mun elämääni?

2 Comments:

Blogger Mari(nadi) Koo said...

Pöh, ei meillä muillakaan pikkujoulupirskeitä ole päässyt kertymään.

Mihin sitä nuori mies naispuolisia kavereita tarvitsee? Meistä olisi kuitenkin vain enemmän harmia kuin hyötyä :-)

Pois siis turha sääli!

22:20  
Anonymous Anonyymi said...

Tuntematon kuuluu ehdottomasti itsenäisyyspäivään. Sama juttu, en ole mikään kovinkaan isänmaallinen tyyppi, mutta tippa silmässä varustaudun aina tiettyihin kohtauksiin. Ehkä siinä on jotakin yleisinhimillistä. Tuntematon sotilas on muuten ainoa kirja, jota lukiessani muistan itkeneeni.

Ja näyttäisipä sulla olevan naispuolisia blogikavereita kuitenkin ;)

22:58  

Lähetä kommentti

<< Home