sunnuntaina, marraskuuta 7

Lottohysteriaa

Se on sitten kaikkien aikojen suurin suomalainen lottopotti jaossa. Viisi miljoonaa euroa on jo sellainen summa, jolla elelee loppuelämänsä makeasti tekemättä päivääkään töitä. Suurin osa potista täytyy toki osata sijoittaa jotenkin järkevästi. Jos vaikka neljä miltsiä laittais asuntoihin, osakkeisiin ja määräaikaissijoituksiin. Käyttöön jäävällä miljoonalla pääsee kyllä materialistin taivaaseen.

Lotto on melkoisen helppo ja riskitön bisnes. Varsinkin näiden jättipottien aikaan kansa kantaa moninkertaisesti rahaa Veikkauksen kirstuun. Vakiolottoajat tekevät enemmän rivejä ja nekin jotka eivät normaalisti lottoa, käyvät jättämässä muutaman. Itse päädyin tekemään pari riviä, vaikka voittoonhan tarvitaan vain se yksi ainut.

Kylläpäs tuo Aston Martin Vanquish olikin nätin näköinen...

Haaveilutuokio seis. Se, että potti on suurempi kuin normaalisti, ei ole mitenkään lisännyt voittamiseni todennäköisyyttä. Voin silti suoraan sanoa, että olen kateellinen sille mulkulle, joka tuon rahaläjän tililleen tänään ottaa. Arvaan muuten jo, millaista unta tulen ensi yönä näkemään. Kaikista mahdollisista unista hirvein on lottovoittouni. Ei niinkään unen sisältö, vaan se herääminen...