torstaina, marraskuuta 4

Alussa oli George W. Bush

Niin siinä sitten taas kävi. Vaikka miten tykkäis posliinista, Puska ei lähde kulumallakaan. Karvoja riittää taas seuraavat neljä vuotta. Harmittaa sen verran, että päätin aloittaa viimein oman blogin. Perkele! On se hyvä että meillä on jatkossakin näin järkevä veijari maailmanpoliisina.

"Microsoft Windows Presidential - Where do you want to attack today?"

Hyökätä voi mihin vaan. Perusteiksi riittänevät nämä kuluneet taikasanat "war against terrorism" ja "weapons of mass destruction". Terrorismi on paha juttu, mutta en voinut olla nauramatta lukiessani uutista, jossa kerrottiin terrorismiuhan kasvaneen myös Suomen suunnalla. Tämä vihjailu oli peräisin, ylläri pylläri, rapakon takaa. Samalla kun amerikkalainen sotakoneisto "kitkee terroristeja ja joukkotuhoaseita" maailmalla, kotijoukoille annettiin myös mahdollisuus puolustaa kotejaan sarjatuliaseilla. Näin luodaan turvallisuutta.

Ai niin.. Venäjä ratifioi hiljattain Kioton sopimuksen. USA sitä tuskin tekee lähiaikoina. Toki on huomattava, että sopimukseen sisältyvästä päästökaupasta koituu veli venäläiselle todennäköisesti suuri taloudellinen hyöty. Askel parempaan suuntaan kuitenkin.