lauantaina, marraskuuta 6

Motivaation pohjakosketus

Pakko vaihtaa jo aihetta, etten vaan menetä potentiaalisia lukijoita. Luulevat pian etten kirjoita mistään muusta kuin politiikasta. Hyi politiikkaa. Otanpa lasillisen viiniä.

Ihmisen laiskuudella ei ole rajaa. Tarkoituksena oli tänään tehdä pois noita kasautuneita kouluhommia, mutta toisin kävi. Järkevien hommien sijaan kulutin päivän katsomalla tv-sarjoja ja kuuntelemalla hyvää musiikkia. Ajattelin myös hakea kaupasta jotain epäterveellistä, mutta samassa muistin että nehän on kiinni. Pyhät miehet perkeleet. Pyhistä tulikin mieleen nettihesarin uutinen Espoon uudesta uurnalehdosta. Tuhkaus on tietty jees, mutta miten helvetissä sen paikan rakentamiseen on voitu saada kulumaan miljoona euroa??

Tein myös pienen ulkonäköpäivityksen blogille. Oikeastaan en ole siihen ollenkaan tyytyväinen, joten muutoksia on todennäköisesti vielä luvassa. Ihmisen tyytymättömyydellä ei ole rajaa. Tekisi mieli luetella tässä ja nyt kaikki ne omaan elämääni liittyvät asiat, joiden nykytilaan en ole järin tyytyväinen, mutta ketäpä se oikeastaan kiinnostaisi. Ainakaan itse en jaksa muiden ongelmia loputtomiin kuunnella, koska omissakin on ihan tarpeeksi kestämistä. Ruikutus on perseestä.