torstaina, helmikuuta 15

Valtion virallista pornoa

Soile... eikun siis eräs inttiä käyvä tyttö päätti elämästään nauttivana ihmisenä raottaa herkkuaan Vekaranj... ööh, erään varuskunnan sotapojille. Innostuipa tyttö sen verran, että antoi kuvata noita hekumallisia hetkiä videolle. Vaan ylläri pylläri, tyttösen suureksi shokiksi video päätyi jostain kumman syystä vähän julkisempaan levitykseen. Ja Soil... armeijanaistahan se kovasti harmitti. Harmitti sen verran, että videon kuvaajalta täytyi hakea korvauksia.

Tässäkös lepää pieni moraalinen dilemma. Jos vääryys on siinä, että väärät silmät ovat päätyneet tapittamaan tytön suloja, onko oikein uutisoida asiasta julkisesti. Ilman uutisointia videopätkä olisi jäänyt varmasti suhteellisen pienen piirin tietoon, mutta nythän sitä etsii nähtäväkseen puoli Suomea (psst. se levisi jo irkissä ja foorumeilla kuin mikä tahansa muukin mielenkiintoinen materiaali). Eikö media syyllisty vähintäänkin samaan rikokseen kuin videon ensimmäinen liikkeellelaittaja?

Vaan mitä jos kyseinen tyttö ei välittänytkään niin ihopinta-alansa leviämisestä kansan näyttöpäätteille? Kenties kaiken takana oli ovela juoni tienata vähän fyffeä tyhmien kustannuksella. Siinä(kin?) tapauksessa jutun pahimman idiootin leiman saa otsaansa videon kuvaaja/levittäjä, joka iski näytöksen loppuun oman kuvansa. Nuija.