keskiviikkona, helmikuuta 7

Liipaisin-onnelliset

Olipa kerran Paula Koivuniemi. Paula oli rietas kuuskymppinen sinkkunainen. Paula päätyi sitten telkkarin tositeeveeohjelmaan, jossa päätti kehaista ohjelmassa myös mukana ollutta 16-vuotiasta teinipoikaa uskomattoman seksikkääksi tapaukseksi. Kaikki nauroivat suu muikeana, ja iltapäivälehdet kirjoittivat asiasta vitsikkäitä juttuja. Kuvittelepa nyt, että Paula olikin Asko Kallonen ja teinipoika olikin tyttö.

On se hassua, miten toisessa päässä tehdään entistä nuoremmista tytöistä pintaa paljastavia pornopakkauksia, ja vastakkaisessa päässä taas raivotaan epätoivoisesti pedofilian pahuudesta ja nähdään namusetiä joka nurkalla. Ääripäät ruokkivat toisiaan, niin kuin aina.

Sukukypsyyden saavuttanut nuori tyttö näyttää usein miehen silmissä houkuttelevalta, oli mies sitten 20, 50 tai 80-vuotias. Mikä siinä on niin vaikeasti ymmärrettävää? Teot erottavat tavalliset ihmiset seksuaalirikollisista. Miksei Asko-parka saa tehdä jotain sellaista, mitä viihde-, mainos- ja muotiteollisuus on tehnyt jo pitkän aikaa? Ei se ole Askon vika, jos maailmasta on tullut villi ja vääristynyt paikka.

3 Comments:

Blogger Iines said...

Paula Koivuniemi ei ole mielipidevaikuttaja, kuten Asko Kallonen. Lisäksi Koivuniemi on nainen, jota sopiikin naureskella. Lisäksi Koivuniemihän on vanha nainen, joka höpöttelee. Kuka siis ottaisi Paulaa todesta?

Tosi-teeveellä lienee sitä paitsi vähemmän katsojia kuin huippusuositulla Idolsilla, jota lapsetkin seuraavat. Itse en ole kuullutkaan Koivuniemen seksilausunnosta.

Mitä tulee Kallosen tokaisuun, en usko että siitä kannattaa raivostua. Huolestua kylläkin, sillä hänen signaalinsa nuorille tytöille suuntautuu vallan muualle kuin kyvykkääseen laulamiseen.

18:51  
Blogger Vt said...

Idolsissa on kyse jostakin muusta kuin kyvykkäästä laulamisesta, herran tähden.

20:47  
Blogger Iines said...

No herran tähden, tietenkin on, mutta ei muusta vaan muustakin.
Levymyynnissä on muitakin aspekteja kuin esiintyjän tai laulun seksi. Luulisin jopa, että seksi on tilastojen huipulla aika vähäisessä roolissa, kun katsoo myydyimpiä levyjä ja esittäjiä, vaikkapa jotain The Rasmusta, Ville Valoa, Lordia. Kyllä siellä on se ilmaisukyky, tunteiden koko kirjon läpipäästäminen. Ja se laulutaito.

09:57  

Lähetä kommentti

<< Home