perjantaina, joulukuuta 8

Ikuinen virsi

Eipä tämä tästä miksikään muutu. Viikonlopusta toiseen ja baarista toiseen käyn toteamassa, että minussa vaan on jotain niin luotaantyöntävää ja ratkaisevasti väärää, ettei kukaan voi osoittaa pienintäkään kiinnostuksen merkkiä. Enkä minä tästä miksikään muutu. Miksi edes vaivautua lähtemään, kun tietää kävelevänsä aina yksin takaisin. Miksi yrittää todistaa, että voisin olla jotain muutakin kuin onneton luuseri.

Miten paljon antaisinkaan yhdestä pienestä kosketuksesta, vilpittömästä hymystä. Miten paljon antaisin, ettei tarvitsisi olla yksin.

Paljon.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Kannattaako tuo, siis baarissa naamuaminen. Soidinmenot on raakaa lihatiskimeininkiä ja
pelin henki antaa huonoimmat kortit joka jaossa hukkapätkille, jos ei muuten pysty kiinnittämään naaraiden huomiota, kuten housuissa pullottavalla paksulla lompsalla. Joskus voi lykästää, mutta sitä ennen voi alkoholisoitua pahasti.
Hätäpäissään ja epätoivoisena voi takertua psykonartun ansaverkkoon tai huomata jakavansa sängyn huomattavan kostean ja hämärän illan jälkeen jokinorsun kanssa. Sitä silloin toivoo, että kukaan ei nähnyt ja herätessä on muualla kuin kotona, hyrr...

Katkeroitumiseen menee vähemmän aikaa ja masennus heijastuu jo polkkauksestasi ja pienessä krapulassa tunteet voimistuvat äärilaitaan. Puhumattkaan kolmen sepän alasimella litatusta itsetunnosta.

Nuoren jannun, jonka ulkonäkö tai fyysinen olemus ei ole pimujen mieleen ei kannata ottaa itseensä jos ei lykästä, eikä ottaa turhia ympäristön pariutumispaineita. Nuorena ulkonäköasiat ovat hallitsevia, mutta vanhemmiten muut asiat alkavat painaa vaakakupissa enemmän, silloin on sinun mahdollisuutesi.

Antaa ajan kulua ja alkaa kehitämään itseään. Kun ikää tulee tarpeeksi huomaa, että elämä yllättävän helpompaa yksin kuin väksin kuivassa, seksittömässä, suttuisen nalkuttavan akan kanssa pakkoparisuhteessa kitkuttaminen. Jos elämä vähänkään hymyilee, niin markkinoilla tapahtuu aina uusjako sinunkin ikäluokassakin, jolloin kohtuullisesti toimeentuleva ja elämänsä hallitseva mies on kovaa valuuttaa. Silloin sinulla on varaa valita, jotta ottaako irtopainoksen silloin tällöin ja elää mukavaa sinkkuaikaa yhä riippumattomana tai jotakin vakavempaa...

Kyllä se siitä, ole mies.

20:22  

Lähetä kommentti

<< Home