sunnuntaina, heinäkuuta 9

Alfauroksia

Humalassa on ihan hauska jauhaa paskaa naisista. Tulee mielipiteet julki ilman pahimpia estoja. Ne vaan on ne tietyt tyypit, joiden kanssa tuosta aiheesta syntyy juttua. Jonkinlainen jako pelimiehiin ja vähemmän pelimiehiin. Minä harvemmin olen se, joka aiheen ensimmäisenä avaa. Ennemmin tai myöhemmin päädytään kuitenkin sille huonosti naamioidulle kerskailulinjalle, jota en ole oikein koskaan ymmärtänyt.

Eräänkin tyypin kanssa on käyty monesti läpi samoja asioita. Välillä on vaan vaikea sanoa, heitetäänkö siinä pelkkää kaverillista läppää, vai onko tarkoituksena talloa meikäläinen kerta toisensa jälkeen katuun hieromalla niitä saavutuksia vasten kasvoja. Onhan minullakin ollut omat juttuni, mutta silti on ihan ilmiselvää, että hännille jään, jos kilpailemaan ruvetaan. Joillekin on kai tärkeää, että muut varmasti tietävät, ketä on hoideltu ja ketä kaikkia olisi mahdollista hoidella.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Sun ois pitäny kuulla Jaajon yks juttu, joka liittyy aiheeseen..

..miehet on kyllä hassuja.. Oikeasti. Sanoppa nainen joka haluaa jonku pelimiehen..? Siis sellainen, joka ei oo ihan täys blondi ilman itsetuntoa..

Mun pitää ettiä sulle se juttu.. se oli niin loistava :o)

21:14  

Lähetä kommentti

<< Home