lauantaina, joulukuuta 31

Aihetta juhlia?

Alkaa tämä kotikotioleskelu jo nyppiä pahemman kerran. Kovin montaa aikuista ihmistä ei yksinkertaisesti mahdu elämään samassa taloudessa ilman että jollain palaa hermot vähän väliä. Täytyy lähteä heti uudenvuoden jälkeen takaisin omaan rauhaan. Taitaapa tästä vuodenvaihdostapahtumastakin jälleen kerran muodostua läpeensä tylsä. Ilta kotona tai julkisissa nautiskelutiloissa. Ihan sama kumman valitsee, lopulta vituttaa kuitenkin. Yksi vaihtoehto oli tietty mökkeily, mutta todennäköisesti se surkein vaihtoehto. Mökille ainoana sinkkuna pariskuntien kanssa... ei kiitos. Oikeastaan tekisi mieli vaan nukkua koko touhun yli.

On ikävää, että entisten heilojen kanssa on niin vaikeaa pysyä järkevissä väleissä (joku voisi keksiä sopivan termin tytölle, jota on joskus tapaillut hetken, mutta jota ei kuitenkaan ole voinut kunnolla tyttöystäväksi tituleerata, eikä näin myöhemmin sitten voi oikein exäksikään sanoa). Itse kyllä voin pyöriä samassa porukassa tällaisen henkilön kanssa, mutta näyttää siltä, että ilmapiiri on kaikesta huolimatta aina jotenkin kiusallisen vaivaantunut. Tiedä sitten onko tämä taas niitä naisten kummallisia piirteitä, joita en tule ikinä ymmärtämäänkään. Onko jäänyt sanomatta tai tekemättä jotain ratkaisevaa? Ota tuosta sitten selvää...

Vuosi vaihtuu ja silleen. Pitäisi tehdä tiliä vuoden tapahtumista, vaan en jaksa. Ehkä myöhemmin. Uusi vuosi tuo mitä tuo, tuskin mitään uutta. Mikäpä meikäläisen elämässä oleellisesti muuttuisi.