sunnuntaina, elokuuta 4

Top 10

Jo kauan sitten todettuun tosiasiaan palatakseni, alempitasoinen tavis ei yksinkertaisesti pysty kilpailemaan huomiosta näyteikkunan kalleimpien Rolexien kanssa. On ihan yhdentekevää, miten tyylikkääseen kuntoon puunaa itsensä, jos paikalla on kuitenkin läjäpäin mielenkiinnon varastavia kiiltokuvaihmisiä. Tyhmempi kuvittelisi, että suuin osa ihmisistä kyllä tietää kiiltokuvaihmisten olevan enimmäkseen tyhjää täynnä, mutta moinen seikka ei näytä muuttavan tilannetta miksikään. Revi siinä sitten spontaania hymyä naamalle.

Kaverit toisinaan kommentoivat ihmetellen, miski ihmeessä sitä seuraa ei löydy. Ottamatta kantaa kommenttien vilpittömyyteen, en usko, että monikaan tarpeeksi ajoissa pariutuneista tyypeistä tajuaa, miten kova kilpailu kumppanimarkkinoilla nykyään on. Varsinkin siinä vaiheessa, kun ensimmäinen aalto on jo parinsa merkannut. Eivät ne tilastot ihan turhaan näytä sinkkuna elämisen lisääntyneen huomattavasti.

Nykynaiset tietävät arvonsa ja sen, että heillä on varaa valikoida. Kaukana takana ovat ne ajat, jolloin miehen tärkein kriteeri oli kyky elättää perheensä.

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Olit eilen saanut tähän jonkun kommentin...?

Eipä kai tässä voi muuta kuin toivotella jaksamisia. Olet varmaan tarpeeksi kuullut "koskaan ei voi tietää" - ja "kaikille on jossain joku" -jankutuksia, joihin et usko... Omassa lähipiirissäni on tapahtunut ainakin niin paljon yllätyksiä, että itse uskon...

09:30  

Lähetä kommentti

<< Home