lauantaina, elokuuta 11

Etsi nyt itelles emäntä

Kaverin häissä ei mitään uutta ja ihmeellistä. Ihan kivat ja perinteiset, joskin rentoutumaan pääsi vasta siinä vaiheessa, kun boolihanat aukaistiin. Väenpaljouden jännitys vaivasi tavalliseen tapaan. Bändi tanssitti väkeä iltamyöhään, ja meikäläinen yhtenä harvoista sinkuista palloili sitten kai vähän yksinäisen näköisenä ympäriinsä. Jossain vaiheessa kaveri suorastaan käski yhden tytön tanssiparikseni. Samainen tyyppi on tehnyt vastaavaa ennenkin. Hyväntahtoinen temppu toki, mutta aina hieman kiusallinen.

Kun on elämänsä pääasiassa sinkkuillut, on vaikeaa olla ennestään tuntemattomien naisten seurassa ihan muuten vaan. Sitä pohtii väkisinkin, onko ilmassa ehkä jonkinlaista kiinnostusta. Jokaista katsoo kuin kumppanuuspotentiaalia mittaillen. Tyhmää. Taitavat moiset aatokset vieläpä paistaa minusta läpi.

1 Comments:

Blogger Nan said...

Tiedän tuon ongelman (itsekin joskus muinoin ajatellut noin), että vastakkaista sukupuolta katselee kuin mahdollisia kumppaniehdokkaita. Se on itsellekin tosi häiritsevää, saati sitten toiselle.

Ihan opettelemalla pystyy kuitenkin suhtautumaan uusiin ihmisiin niin kuin he olisivat tuttava- tai ystäväkandidaatteja. Sitä en vain tiedä, miten saisi muut näkemään sinkkuelämän sinällään arvokkaana eikä epätoivoisena kumppanin metsästysaikana, jolloin täytyy "auttaa vähän kaveria" kiusallisilla keinoilla?

12:21  

Lähetä kommentti

<< Home