tiistaina, heinäkuuta 10

Pariutumisen kaavoja

Aika hassua. Kaikissa tytöissä, joihin olen ulkonäön puolesta ihastunut, on ollut tietynlaista samankaltaisuutta. Yksityiskohdiltaan ehkä hyvinkin erilaisia, mutta kuitenkin kuin samalla muotilla luotuja. Tekisi mieleni jopa kuvailla, mutta taitaa olla parempi, että en sitä tee. No tuossahan ei sinänsä ole mitään erikoista. Eräs kaverikin kerran huomautti, että eipä ole ollenkaan epäselvää, millaisten naisten perään olen.

Mikä tekee asiasta mielenkiintoisen on se, että tarkoitin tässä nyt juuri niitä harvoja tyttöjä, joilta on tullut myös vastakaikua. Kahta tai kolmea voisi joku luulla samaan sukuun kuuluviksi. Viimeisin ihastus on kuin kahden aikaisemman risteytys...

Mielikuvasurffailua.

Voiko olla pelkkää sattumaa, että fyysisesti samankaltaiset ihmiset tällä tavoin kiintyvät juuri samoihin tai samanlaisiin vastapuoliin? Taisin jo joskus aikaisemmin kirjoittaa siitä, miten pariskuntien osapuolet usein näyttävät jollain tapaa toisiltaan. Eihän samanlaisten kuorten sisältä silti kovinkaan usein löydy samanlaista mieltä? Hämmentävää kerrassaan.